"Mucha gente pequeña, en lugares pequeños haciendo cosas pequeñas, puede canviar el mundo"

dilluns, 5 de maig del 2014

El cor de les tenebres

Holaa!
Normalment faig ressenyes de llibres que m'han agradat, rarament explico llibres quan no m'han convençut gaire, ja que prefereixo un blog ple de bons llibres, però aquest cop faré una accepció, i és que acabo de llegir un llibre, un clàssic, que se suposa que és boníssim i no m'ha agradat gens.
Potser sóc jo, que no sé entendre aquest tipus d'històries, o potser és que està massa ben escrit. No ho sé, però aquí us deixo la ressenya!

Llibre: El cor de les tenebres
Autor: Joseph Conrad
Tradució: Montserrat vancells i Flotats
Any: 2013
Idioma original: Anglès
Editorial: Edicions 62
Sinopsis:
El vell mariner Marlow explica una travessia pel Congo a la recerca de l'enigmàtic senyor Kurtz, que dirigeix riu amunt una explotació de vori. Però El cor de les tenebres és molt més que un gran relat d'aventures: és també una denúncia dels abusos de la colonització europea al cor de l'Àfrica negra, una al·legoria moral a la degradació de l'home enfrontat a la naturalesa salvatge i un retrat dels extrems de barbàrie i follia a què pot conduir l'ambició de riquesa i poder.
Opinió personal:
Horrible!!!
Mai havia llegit un llibre que em sembles tan dolent!
Primer de tot la història que explica tampoc despertà gaire interès en mi, ja que es tracta d'un home que s'endinsa a la selva amb un vaixell, s'enfronta a natura i humans, però tampoc esta explicada amb emoció. És com si t'expliquessin una història per casualitat, com si no fos res important.
Les frases són extremadament llargues i/o pesades i tot passa sense gaires emocions. El llibre no és gaire llarg, però se'm ha fet etern.
Ja havia intentat llegir-lo una altra vegada, però no l'havia acabat.
També crec que se'm a fet força horrible pel fet que el protagonista tracta a tothom fatal, tots es tracten fatal entre ells, tot és per interessos, és un llibre sense sentiments gaire profunds. Potser en un moment diu que té por o que te fred però res més.
No el recomano gens, però si algú troba que pot ser interessant i se'l llegeix espero saber la seva opinió!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada