"Mucha gente pequeña, en lugares pequeños haciendo cosas pequeñas, puede canviar el mundo"

diumenge, 22 de març de 2015

L'amant perillosa

Hola!
Segueixo amb més Murakami!
I és que vaig agafar "El meu amor Sputnik" a l'hora que aquest. Per sincerar-me encara més afegiré una cosa: vaig llegir-me els primers capítols d'aquest llibre abans de començar "El meu amor Sputnik".

No sé per què el vaig deixar, realment no ara mateix, amb el llibre acabat, m'és impossible trobar-hi una sola raó.
Sort que al final el vaig acabar...
Bé, aquí us en deixo la ressenya!

Llibre: L'amant perillosa
Autor: Haruki Murakami
Any: 2012
Idioma original: Japonès
Editorial: labuxaca
Sinopsi:
El Hajime i la Shimamoto viuen en un barri residelncial del Japó de postguerra i comparteixen la particularitat de ser fills únics. Junts es fan companyia i passen tardes senceres escoltant els discos del pare d'ella, fins que la família de Hajime marxa a viure molt lluny i perden el contacte. Després de deu anys sense rumb, Hajime té ara trenta anys i escaig i ha trobat la felicitat amb la seva dona i dues filles, i tasta l'èxit portant un club de jazz. Aleshores la Shimamoto torna a aparèixer. És bonica, apassionada i plena de misteri. Hajime es veu catapultat al passat i posa en perill la vida que ha anat construint.
Opinió personal:
Buf, ara mateix no se m'acut com vaig ser capaç de no enganxar-m'hi només començar.
Potser no supera a "El meu amor Sputik", ja que és el millor llibre que mai he pogut llegir fins ara, però rossa aquesta perfecció.
Els sentiments pujant, baixant i explotant al cor del protagonista, la desesperació, el desig, tot. M'encanta.
Com destrossa per dins la culpabilitat al protagonista i com es troba en un forat del qual no pot sortir, com descobreix una nova vida que, realment, mai podrà aconseguir o la protagonista femenina, la Shinamoto: tot un conjunt de perfecció que mai m'hauria imaginat trobar en un llibre que restava anònimament en una prestatgeria.
El recomano moltíssim, fa pesar molt sobre com ens prenem la vida, i fa sorgir forces dubtes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada