"Mucha gente pequeña, en lugares pequeños haciendo cosas pequeñas, puede canviar el mundo"

dilluns, 7 d’octubre del 2013

Paraules Emmetzinades

Ei!
Mireu, resulta que fa un temps vaig llegir un llibre que crec que us havia d'explicar, però no se per quina raó no ho vaig fer en el seu moment. Per això us he fet la resenya avui!
Llibre: Paraules Emmetzinades
Autor: Maite Carranza
Any: 2011
Idioma original: Català
Editorial: Edebé
Sinopsi:
Què va passar amb la Bàrbara Molina? Mai no es va trobar el seu cos ni es van aconseguir proves per detenir a cap culpable. 
Però una trucada al mòbil capgira el destí de moltes persones: el d'un policia a punt de jubilar-se, el d'una mare que ja ha perdut l'esperança de trobar la filla desapareguda, el d'una noia que va trair la seva millor amiga, el d'un pare... "
Aquest llibre està protagonitzat per a tres personatges propers a la Bàrbara, qui va desaparèixer misteriosament quan només tenia 15 anys. Després de quatre anys d'investigació, el cas es veurà sacsejat per noves proves.
És una denúncia als abusos sexuals infantils, les seves conseqüències devastadores i la seva invisibilitat en el nostre món.

Opinió personal: 
Un dels millors llibres que he llegit mai!
M'ha enganxat moltíssim i m'ha mantingut en una intriga constant fantàstica, ja que a cada pàgina descobries un nou misteri.
Cada final de capítol t'obliga a llegir el següent i així fins al final, ja que no paren de passar coses.
Ha més a més et fa reflexionar sobre moltes coses, ja no només el tema central, és a dir, els abusos sexuals infantils, sinó també en molts altres temes.
Molt recomanable, de veritat, encara que és una mica dur i transmet molta angoixa.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada