"Mucha gente pequeña, en lugares pequeños haciendo cosas pequeñas, puede canviar el mundo"

dissabte, 21 de setembre de 2013

Jordi Sierra i Fabra

Hola!
Avui m'agradaria parlar-vos sobre un autor que ha escrit molts llibres(més de 300 títols!), que escriu noveles infantils, juvenils, novela negra, ciència-ficció i assaig.
Es tracta de Jordi Sierra i Fabre i ja us he resenyat algun llibre seu, com poden ser "La memòria dels éssers perduts", "Camps de maduixes" o "Zones interiors".

Va neixer l'any 1947, el dia 26 de juliol i les seves primeres incrusions literàries van començar als seus 8 anys.
Amb dotze ja havia escrit una novela de 500 pàgines i en aquell moment va decidir ser que la seva vocació era ser escriptor, fins ara, que ja té més de 300 títols i traducions a 25 idiomes i ja ha aconseguit moltissims premis(Columna Jove, Vaixell de Vapor, Gran Angular, Ateneo de Sevilla, fins a un total de més de 30, sumant-hi català i castellà.
A part de l'escriptura, a Jordi Sierra i Fabra, també li ha interesat molt la musica, sobre tot el rock. Ha escrit algun llibre sobre ala musica(Historia de la música rock  (1981), Serrat (1988) Gran enciclopedia del rock de la A a la Z(1993)) i fou director del programa radiofònic Mitjans de música rock.
Els seus llibres mostren els conflictes de la realitat que ens envolta i també la més allunyada, i aborda amb vehemència i compromís els temes més durs de l’actualitat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada