"Mucha gente pequeña, en lugares pequeños haciendo cosas pequeñas, puede canviar el mundo"

divendres, 10 d’abril del 2015

Tokyo Ghoul

Bé, ja que l'altre dia parlava sobre obrir els ulls al manga, avui us en porto un, que fa res que m'he acabat i que m'ha deixat encanada.
Aquí us en deixo la ressenya, vejam que us sembla!
Autor: Sui Ishida
Any: 2011
Idioma original: Japonès
Categoria: Horror, fantasía negra
Editorial: Shueisha
Sinopsi:
Fa un temps que a Tokyo hi succedeixen misteriosos asesinats comses per Ghoules essers desconeguts que s’alimenten carn humana.
Kaneki Ken, un jove universitari, coneix a la Rize, una noia de la que s’enamora i amb la que começa a quedar.
A la seva primera cita ella revela que és un Ghoul i intenta menjar-se’l. En aquell moment un accident impedeix la mort del noi, encara que el dixa ferit de mor i se li ha de fer un transplant imediat, sense ni tan sols el permis familiar per dur-lo a terme. El transplant és fa amb els organs de la noia.
A partir d’aquell moment la vida tranquila d’en Kaneki és destrossa, debatense entre el mon dls Ghouls i el dels humans, dos mons que s’odien.
Opinió personal:
Buf... Genial! Crec que és el millor manga del món. Potser sona exagerat, però és que només puc deixar-lo pels núvols.
He devorat capítol rere capítol com un turista perdut en el desert que per fi troba un oasi. I és que aquest manga ha estat el meu oasi, el que m'ha fet estar nits desperta capficada en el perquè de tot plegat, el que m'ha fet aprendre a dibuixar per poder representar-lo a la meva manera, i el que ha fet que la meva companya de taula a l'Institut acabes aprenent-se tot el currículum de cada un dels personatges.
A més a més hi ha la seva versió a l'anime, que m'ha fet desitjar els dijous com l'or.
La desesperació del protagonista, atrapat entre dos mons, a punt d'explotar, ple de ràbia, por i ressentiment, sentin-se massa petit per la immensitat del món, els personatges secundaris que adquirien el protagonista en sols dos pagines però que m'han quedat gravats per sempre, i les lluites èpiques plenes de guerra psicològica i habilitats cada vegada més complexes.
M'ha encantat, el millor manga en molt de temps, insuperable!


P.D: El manga l'he llegit mitjensant la web Submanga2, aquí us en deixo el link pels interesats!
http://submanga2.com/tokyo-ghoul/

2 comentaris: