"Mucha gente pequeña, en lugares pequeños haciendo cosas pequeñas, puede canviar el mundo"

divendres, 28 de març del 2014

La Bella i la Bestia


Holaa!
Avui us vull explicar una pel·lícula.

Ja sé que el blog és un blog de literatura, però crec que aquesta pel·lícula mereix una menció, ja que és fantàstica.

Resulta que la vaig anar a veure far uns quants dies per celebrar l'aniversari d'una amiga meva, però com que tenia exàmens i feina no he tingut temps de fer cap entrada.
Títol: La Bella i la Bestia
Director: Christophe Gans
País: França
Idioma original: Francès
Actors: Vincent Cassel, Léa Seydoux, André Dussollier, Eduardo Noriega, Myriam Charleins, Sara Giraudeau, Audrey Lamy, Jonathan Demurger, Nicolas Gob, Louka Meliava, Yvonne Catterfeld, Dejan Bucin, Richard Sammel, Mickey Hardt, Travis Kerschen
Durada: 112 minuts
Any: 2014
Sinopsis:
1720 . Després del naufragi dels seus navilis , un mercader arruïnat ha d'exiliar al camp amb els seus sis fills . Entre ells es troba Bella ( Léa Seydoux ) , la més jove de les seves filles , alegre , maca i plena d'encant . Després d'un viatge esgotador, el Mercader descobreix el domini màgic de la Bèstia ( Vincent Cassel ) , que el condemna a mort per haver-li robat una rosa .
Sentint-se responsable de la terrible sort que amenaça a la seva família, Bella decideix sacrificar en lloc del seu pare . Al castell de la Bèstia no només l'espera la mort , sinó una estranya vida on es barregen els moments de màgia , alegria i tristesa . Cada tarda , a l'hora de sopar , Bella i Bèstia es reuneixen i aprenen a tractar-se com dos estranys completament oposats . Mentre intenta refrenar els seus impulsos amorosos , Bella s'introdueix en els misteris de la Bèstia i del seu domicili .
Quan cau la nit, els somnis es presenten a Bella com fragments del passat de la Bèstia . Una història tràgica que li ensenya que aquest ésser solitari i ferotge va ser un dia un Príncep majestuós . Armada de valor, lluitant contra tots els perills i obrint el seu cor , Bella aconseguirà alliberar la Bèstia de la seva maledicció i descobrir així l'amor veritable .
Opinió personal:
M'ha encantat!

El que més em va agradar és que la pel·lícula es basa en el conte real, cosa que m'ha fet super feliç, ja que odio les adaptacions de contes que no s'assemblen en res amb l'original.

Per la banda més de la pel·lícula en si, els efectes, els personatges, l'ambientació i la roba estan de meravella.


És tot preciós, com el conte que és i tots els personatges tenen alguna cosa que no et deixen indiferent. Surts del cinema coneixent tots els personatges, cosa que molts cops no passa.

A mi, personalment, m'ha encantat l'actriu que fa de Bella. No la coneixia i m'ha sorprès super positivament. És la Bella que sempre m'havia imaginat!

La pel·lícula t'absorbeix i et passa volant.

És una de les millors pel·lícules que he vist mai, m'ha encantat i la recomano moltíssim.

També vull recordar que és una pel·lícula més aviat per adults que per nens.

Aquesta és una de les meves
escenes preferides.
M'encanta l'escala plena de
roses!!!
La noia és l'Astrid, un
dels meus personatges
preferits!







Trailer en castellà

4 comentaris:

  1. No sabia que hi havia una peli de la bella i la bestia per a adults. La versió de Disney m'encanta, y crec que llogaré aquesta per veure-la. Si et va agradar tan deurà valdre la pena :)

    Petons <33


    escapefromreality14.blogspot.com.es

    ResponElimina
    Respostes
    1. Segur que t'encanta!
      Espero que em diguis que et sembla quan l'hagis vist.
      Encara està al cinema, si prefereixes veure-la en pantalla gran.

      Elimina
  2. És genial. sobretot els vestits de la Bella. me'ls quedaria tots.
    La història també és genial, enserio, mireu-la.

    "Quan has tocat fons, ja només pots aixecar-te"
    Avatar Korra

    ResponElimina